Werken bij

Heb jij zin aan de slag te gaan binnen een jong, ambitieus en snel groeiende audit praktijk? Wil jij jezelf elke dag uitdagen om je ambities te verwezenlijken? Dan ben je bij DK Audit & Assurance aan het juiste adres!

Wie wij zijn? Wij zijn een professioneel, veelzijdig en dynamisch accountants- en advieskantoor. We zijn oprecht betrokken en bieden maatwerk. Deskundig en professioneel, altijd gericht op kwaliteit en resultaat. Het belang van de klant staat voorop.

Binnen onze teams is samenwerken net zo vanzelfsprekend als persoonlijke ontwikkeling. Onze kracht zit in de oprechte betrokkenheid bij jouw ontwikkeling als onze collega en als persoon. Door het stellen en evalueren van concrete doelen helpen wij jou het maximale uit jezelf te halen. Hierbinnen staat een goede balans tussen je studie, privé en werk centraal. Deze principes brengen wij met meer dan 100 professionals, verdeeld over onze 9 vestigingen, dagelijks in de praktijk.

Alle vacatures

Meer info?

Neem dan gerust via whatsapp contact op met Remco van Basten RA of Dennis de Jong. Uiteraard zijn wij ook telefonisch of per mail bereikbaar.