Over ons

DK Audit & Assurance helpt ondernemers in het mkb met inzicht en ondersteuning in hun financiële bedrijfsvoering, zodat zij hun prestaties duurzaam kunnen verbeteren. Wij doen dit vanuit een actieve en persoonlijke betrokkenheid bij u en uw onderneming. “Betrokken bij uw bedrijf.” Dat is ons motto. 

Bij DK Audit & Assurance heeft u een vaste contactpersoon met daaromheen een uitgebreid team van adviseurs met specifieke kennis en ervaring. Hiervoor maken wij gebruik van onze ruim 150 gedreven professionals in Nederland. Van ons team kunt u altijd het volgende verwachten:

  • Korte communicatielijnen en tijdige communicatie;
  • Oprechte betrokkenheid van een vast team professionals bij uw organisatie;
  • Deskundige en gekwalificeerde medewerkers;
  • Hoge kwaliteitsstandaarden
  • Een oplossingsgerichte sparringpartner voor de uitdagingen waar u voor staat.

Kwaliteit van onze dienstverlening

Kwaliteit is een begrip dat bij ons hoog in het vaandel staat. Naast dat wij u een kwalitatief hoogwaardig accountantsproduct leveren, hechten wij ook veel waarde aan een kwalitatieve en duurzame samenwerking met onze klanten. Wij geven dit vorm door op een eerlijke en duidelijke manier met elkaar te communiceren, ook als zaken onverwachts anders lopen. Hierdoor weet iedereen binnen de samenwerking waar hij of zij aan toe is. Zo werken we niet alleen aan een product van hoge kwaliteit, maar ook aan een kwalitatief hoogwaardige relatie.

Stichting Audit Only

Wij zijn gespecialiseerd in de controle van uw jaarrekening. De werkzaamheden worden uitgevoerd door accountants en medewerkers van DK Audit & Assurance. Onze controlewerkzaamheden voeren wij uit in samenwerking met Stichting Audit Only. Stichting Audit Only is een samenwerkingsverband van meerdere deelnemende kantoren. Meer informatie is beschikbaar op de website van Stichting Audit Only.