Beoordelingsopdracht

Geen volledige accountantscontrole maar wel een vorm van zekerheid over uw financiële gegevens? Dan is een beoordelingsopdracht een interessant alternatief. Het kan ook zijn dat een bank of toezichthouder dit van u verlangt.

Een beoordelingsopdracht is een Assurance-opdracht die resulteert in een beoordelingsverklaring met een beperkte mate van zekerheid.

Onze dienstverlening

Bij de uitvoering van onze werkzaamheden staan onderwerpen als uw interne beheersing, IT-systemen en externe factoren voor uw onderneming centraal. Bij onze werkzaamheden richten wij ons op een cijfermatige analyse van uw financiële gegevens, het inwinnen van inlichtingen binnen uw organisatie en het identificeren van aandachts- en verbeterpunten voor uw organisatie. Een goed begrip van uw onderneming is bij ons een essentieel uitgangspunt voor onze dienstverlening.

Wij zijn u graag van dienst

Als DK Audit & Assurance zijn wij u bij de uitvoering van deze beoordelingsopdracht uiteraard graag van dienst. Middels het leveren van betrokken professionals met een hands-on mentaliteit pakken wij deze opdracht voor u op en brengen deze, uiteraard in samenwerking met u, tot een goed einde.

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als wij. Als dat het geval is, neem dan contact op.

Contact

Graag maken wij kennis met uw onderneming en lichten wij de mogelijkheden van onze dienstverlening toe. Als uw belangstelling hiervoor is gewekt, neem dan contact met ons op.